V.I.P. | |
SVARBI PERSONA | Forumo įkūrėja - Lucy Hale:
Neapsisprendžiantis kleckas, kuo būti, ir šiaip gerietis padaras - Ashley Benson:
|
|
| kung fū bulvikė o.o | |
| | Autorius | Pranešimas |
---|
Nina Dobrev If you hate me, I love you too, it ain’t my fault I’m cuter than you
Pripaišiau: : 231 Pinigai: : 259 Apkabinimai: : 2 Kartu nuo: : 2011-09-01 Aš gyvenu: : QOTC/ALT
| Temos pavadinimas: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:13 pm | |
| "no matter what,just laughed and things get betterHėėlau,ppl ^^ mano vardas Kamė,bulvikė,kamšė,kamilė,ė tu ir panašiai. Soo,gyvenu alt,ir džiaugiuosi būdama dzūkaite.Vis dėl to Alytus nėr toks žiaurus kaip apie jį galvoja,no no no,jis piktybiškas geranoriškas ^^ man nei daug nei mažai (amžių pasiliksiu paslaptyje),todėl tūsintis galiu ^^ nū,gal iki nusigėrimo ne,bet bent pasitūsint (sun) LOVE:
- dievinu glee ir visą jo cast'ą (h) nepakartojamas serialas,ir nepakartojami aktoriai.
- AISTĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ (h) šito negalėjau nepaminėt o.o
- žadu tekėt už Korio (Cory Monteith) vestuvės jau suplanuotos.
- Laikinu savo klaselę,nes tik jie sugeba stūūmt ant mūūs blusės bilenkaip o.o
- spaudžiu "like" snukiaknygėėėj :DD
- Tumblr,google,skype,telefonas,forai,lovikė,pc,iconos,lj, "o.o" smailas,taip pat gauna laikus (nod)
HATE:
- Blusėė (puke)
- šulėė,jas reik griauut ir degint (muwahahahah)
- ėstis bilenkaip
- nieko nedaryt
- vyt vaikus nuo durų o.o jie to nusipelnė,bet nemėgstu aš ant jų staugt
- pusę savo kiemo o.o
- pusę dar kažko
- blogi orai,spuogai,špakliuotos panikės,šeip kažkas gauna UNLIKE o.o
SVAJONĖS/AŠ UŽ/TAI KĄ TURIU PADARYT ŠIAIS METAIS
- Svajoju būt KORIO išrinktoji ^^
- svajoju,kad nereiktų mokytis
- aš už HeYa !!
- aš už tai,kad blusė neštų savo subinę iš mūs šulės
- Aš už teletabės išsireikškimus. :DD
- Turiu nebesiėst su Vy ir su ja susitaikyt o.o Soo,jai skaitai,Vytaute,mėėh žiauriai sorry. Pasikarščiavau ;ss
- turiu dar su kažkuo pačiatint o.o
apsėsta Glee-fashion ir Maroon 5 ft Christina Aquilera- Moves Like Jagger Įsimylėjus Glee s02e22 <333 Bilenkaip laukiu trečio Glee sezono ^^
kontaktai: SKAIPAS: weeatcandys LJ: thedeadsun NR: jei norit į PM o.o tik nesiautėkit kąą? ;ss xoxo,kamė
| |
| | | Ian Somerhalder I am a new type of drug, which once tasted can't stop.
Pripaišiau: : 417 Pinigai: : 442 Apkabinimai: : 1 Kartu nuo: : 2011-08-31 Amžius: : 28 Aš gyvenu: : queens of the city
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:21 pm | |
| - Citata :
šitas mane prajuokino;DD visi trokšta corio;DD me too;DD
- Citata :
- Įsimylėjus Glee s02e22 <333
man irgi ši serija žiauriai patinka<333
taip pat aš irgi nekenčiu šulės, bei puse savo kiemo;DD | |
| | | Nina Dobrev If you hate me, I love you too, it ain’t my fault I’m cuter than you
Pripaišiau: : 231 Pinigai: : 259 Apkabinimai: : 2 Kartu nuo: : 2011-09-01 Aš gyvenu: : QOTC/ALT
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:23 pm | |
| - Citata :
- šitas mane prajuokino;DD visi trokšta corio;DD me too;DD
šąąą,jis mano o.o - Citata :
- man irgi ši serija žiauriai patinka<333
taip pat aš irgi nekenčiu šulės, bei puse savo kiemo;DD
awwww,ji visiems patinka ^^ Panaašios mes,panašios o.o
| |
| | | Ashley Benson Are you free tomorrow? No, I'm fucking expensive!
Pripaišiau: : 235 Pinigai: : 299 Apkabinimai: : 1 Kartu nuo: : 2011-08-29 Aš gyvenu: : wonderland'e
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:37 pm | |
| - Citata :
- dievinu glee ir visą jo cast'ą (h) nepakartojamas serialas,ir nepakartojami aktoriai.
žinojai, jei ne tu aš taip ir nebūčiau įsimylėjus glee?o.o - Citata :
- AISTĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘĘ (h) šito negalėjau nepaminėt o.o
kameeeeeeeeeee, lav ją too (hug) - Citata :
- žadu tekėt už Korio (Cory Monteith) vestuvės jau suplanuotos
ir aš būsiu vyriausia pamergė, anją?o.o - Citata :
tau net svajot nebereik gi o.o - Citata :
- aš už HeYa !!
forever HeYa! ir užmušt tuos kurie prieš HeYa o.o viskas patvirtina faktą, kad aš tave bilekaip myliu kaip draugę ir mes esam bilekokios dvynės o.o amen o.o | |
| | | Nina Dobrev If you hate me, I love you too, it ain’t my fault I’m cuter than you
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:43 pm | |
| - Citata :
- žinojai, jei ne tu aš taip ir nebūčiau įsimylėjus glee?o.o
kamėė gera darbą padarė o.o - Citata :
- kameeeeeeeeeee, lav ją too (hug)
awww,dvynių meiilahh ^^ - Citata :
- ir aš būsiu vyriausia pamergė, anją?o.o
lyg ir teep planavom o.o - Citata :
- tau net svajot nebereik gi o.o
dar noriu pasvajot o.o pasapnuot,taip pogi o.o - Citata :
- forever HeYa! ir užmušt tuos kurie prieš HeYa o.o
kąą mušt,žudyyt o.o - Citata :
- viskas patvirtina faktą, kad aš tave bilekaip myliu kaip draugę ir mes esam bilekokios dvynės o.o amen o.o
(h) yaa ^^ sūūpah amen o.o | |
| | | Lucy Hale
Pripaišiau: : 466 Pinigai: : 283 Apkabinimai: : 3 Kartu nuo: : 2011-08-26 Amžius: : 27 Aš gyvenu: : Queens of the city / Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:46 pm | |
| |Fuck yeah, kodėl ir aš visur būnu paminėta? :DD Key, susitaikom, mėh ir sorry, ypač dėl tos parduotuvės... :DD Žuodžiu kai užkrovė tą patį pirmą gif'ą pagalojau, kad ten tavo fotkė, ir kad ten sėdi tu, bet kol man dašuto kad ten Lea :DDDDDDD
| |
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:48 pm | |
| Yėėy,išdegėė mano planas ^^ | |
| | | Lucy Hale
Pripaišiau: : 466 Pinigai: : 283 Apkabinimai: : 3 Kartu nuo: : 2011-08-26 Amžius: : 27 Aš gyvenu: : Queens of the city / Kaunas
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:51 pm | |
| Tavo palanai apkokatai visi išdega o.o | |
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 3:53 pm | |
| | |
| | | Lucy Hale
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 4:32 pm | |
| Bet aš vistiek tavęs nekenčiu (sun) | |
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 6:01 pm | |
| kooodė? o.o Kieta būsiu,tipo kaip nekęsi? | |
| | | Lucy Hale
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 6:05 pm | |
| Tai ką ir vėl triedi į kelnes? o.o gerai suvysčiau? :DD kenčiu gi aš tave, dar kolkas... | |
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 6:18 pm | |
| neestūūmk,nes verksiu ;sss | |
| | | Lucy Hale
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 6:19 pm | |
| Stumimas mano profesija, tai mano darbas, neatimk jo... :DD | |
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o Sk. 09 04, 2011 6:24 pm | |
| aler gi dar yr mūs stumimo obijektas,ant kurio aš nebestūmsiu,`cuz taupau stūmimus savo klasikės blusai. o.o | |
| | | Sponsored content
| Temos pavadinimas: Re: kung fū bulvikė o.o | |
| |
| | | | kung fū bulvikė o.o | |
|
| Permissions in this forum: | Jūs negalite atsakinėti į pranešimus šiame forume
| |
| |
| |